Bonafin ena d.o.o., Slovenska cesta 27, 1000 Ljubljana | 01/241-50-20, 01/241-50-21 | 01/241-50-25

POTREBUJETE POSOJILO?

S sodobnimi tržnimi prijemi se je prebudilo tudi finančno gospodarstvo in banke že dolgo niso več edine, ki ponujajo posojila. Smo podjetje, ki vam pomaga hitro in učinkovito do finančnega posojila. Podjetje, ki je svoje temelje gradilo na zaupanju strank in učinkovitosti. To potrjuje tudi posebno dovoljenje, ki nam ga je podellilo Ministrstvo za gospodarstvo. Preberi več...

Se vam tale stavek zdi znan: »Zaradi zvišanja minimalne plače ste postali posojilno nesposobni.«


Kako torej do denarja za načrte, ki ste jih želeli uresničiti ali mogoče le dokončati s tem, da bi najeli posojilo, pa je vse skupaj padlo v vodo? Cilj, da bi najeli posojilo je postal nedosegljiv in vrata v uresničitev zastavljenega so se zaprla.

HITRO IN UČINKOVITO DO POSOJILA

Smo zanesljivo in varno finančno podjetje Bonafin ena d.o.o., ki v Sloveniji deluje že mnogo let. Vsa ta leta se trudimo stopiti bližje k vam. Prisluhnemo  in pomagamo vam uresničiti zastavljeno tako, da vam omogočimo najetje gotovinskega posojila pod ugodnimi in vam bolj prijaznimi pogoji.

Naši svetovalci si vedno vzamejo čas, se z vami pogovorijo o vaših željah in potrebah ter vam nudijo oseben pristop pri realizaciji posojila. Posojilo je, ne glede na višino zneska ali dobo odplačevanja ali kreditno sposobnost posameznika, osebni projekt pri uresničevanju zastavljenega. In ravno zaradi tega je pomembno, da vam z odkritim pristopom omogočimo pogoje, ki jih boste razumeli brez dvoma in strahu, da niste prebrali drobnega tiska.

URESNIČITE NAČRTE

Pri nas so vam vrata odprta. Posojilo (gotovinska posojila) vam uredimo hitro in strokovno. Brez dolgega čakanja in papirnate vojne in zbiranja raznoraznih dokumentov. Pri nas ni skritih stroškov ali drugih presenečenj. Naši svetovalci, vam na podlagi vaših zmožnosti in želja, uskladijo in določijo znesek posojila ter dobo odplačevanja. Tudi dan v mesecu za odplačevanje posojila je lahko poljuben. Posojilo pa lahko tudi kadarkoli predčasno poplačate.

Preberi več

Bonafin ena d.o.o.

Slovenska cesta 27
1000 Ljubljana

Tel: 01/241-50-20, 01/241-50-21
Fax: 01/241-50-25
E-mail: info@bonafin.si


Matična številka: 3901912000
Družba je vpisana v sodni register
na Okrajnem sodišču Murska Sobota/Srg 2011/4246
Osnovni kapital je 7.500 EUR


Pridobljeno imamo


 

Vloga za pridobitev kredita

(c)2008 - 2018 Vse pravice pridržane. BONAFIN ena d.o.o. - info@bonafin.si